Espresso rinkinys "Baristoms"

46.00€ 49.10€

Galimi pasirinkimai

Aprašymas

SU BRIKKA ELITE IŠVIRSITE ESPRESSO SU TOKIA PAČIA PUTA KAIP BARE! TIESIOG NUSTOSITE SVAJOTI APIE BRANGŲ KAVOS APARATĄ! IR 250 g ARBA 500 g TIKROS KAVOS IŠ ITALIJOS!


Miscela Bar - labiausiai klasikinis CAFFE AIELLO derinys turintis nesupainiojamus saldžius tyros kavos tonus, pilną ir stiprų skonį, bei pasitenkinimą keliantį itališko espresso aromatą. Kalabrijoje labiausiai mėgstamas espresso!

Klasikinėje itališkoje vakuuminėje pakuotėje. 250 g arba 500 g!, malta.


Espresso iš restorano! MOKA BRIKKA virdulyje sumontuota patentuota BIALETTI vožtuvų sistema. Jos dėka paruošite dvigubai didesnės koncentracijos espresso palyginti su įprastais espresso gaminimo virduliais. Atviro dangtelio konstrukcija sukurs puikią putą! Gal net geresnę nei brangus aparatas!;)

Dydis: 4 espresso puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 200 ml.


Itališkas espresso visame pasaulyje žinomas kaip atskira gėrimo kultūra ne dėl didžiųjų gamintojų koncernų. Tikrieji espresso vėliavnešiai yra mažos šeimų įmonės. Jų kuriamas espresso yra nuostabus skonių menas, receptai - originalūs ir išskirtiniai.

Būtent tokie “espresso menininkai” yra AIELLO šeima iš Rende miesto Kalabrijos regione. Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Jau 50 metų “itališkojo bato” apačioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje.


Pasimėgaukite skoniu, be kurio nebegalėsite gyventi!


BRIKKA ELITE naudojimo taisyklės


PRIEŠ NAUDOJIMĄ

Pašalinkite visas etiketes.

Nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis.

Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.


NAUDOJIMAS

Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.

Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.

Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.

Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.

Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.

Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.


VALYMAS

Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.

Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.

Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.

Nenaudokite muilo ar ploviklių.

Negalima plauti indaplovėje.

Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.


ATSARGUMO NURODYMAI

Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.

Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.

Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.

Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.

Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.

Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.

Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.