Apie espresso
Itališkas espresso visame pasaulyje žinomas kaip atskira gėrimo kultūra ne dėl didžiųjų gamintojų koncernų. Tikrieji espresso vėliavnešiai yra mažos šeimų įmonės. Jų kuriamas espresso yra nuostabus skonių menas, receptai - originalūs ir išskirtiniai. Būtent tokie “espresso menininkai” yra AIELLO šeima iš Rende miesto Kalabrijos regione. Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Jau 50 metų “itališkojo bato” apčioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje. Pasimėgaukite skoniu, be kurio nebegalėsite gyventi!.
Daugiau
Labiausiai mėgstamos prekės
Miscela Classica Bar , 250/500 g, malta
Miscela Bar - labiausiai klasikinis CAFFE AIELLO derinys turintis nesupainiojamus saldžius tyros kavos tonus, pilną ir stiprų skonį, bei pasitenkinimą keliantį itališko espresso aromatą. Kalabrijoje labiausiai mėgstamas espresso!
Klasikinėje itališkoje vakuuminėje pakuotėje. 250 g arba 500 g, malta.
Itališkas espresso visame pasaulyje žinomas kaip atskira gėrimo kultūra ne dėl didžiųjų gamintojų koncernų. Tikrieji espresso vėliavnešiai yra mažos šeimų įmonės. Jų kuriamas espresso yra nuostabus skonių menas, receptai - originalūs ir išskirtiniai.
Būtent tokie “espresso menininkai” yra AIELLO šeima iš Rende miesto Kalabrijos regione. Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Jau 50 metų “itališkojo bato” apačioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje.
Pasimėgaukite skoniu, be kurio nebegalėsite gyventi!
Miscela Classica Bar, 500 g, pupelės
Miscela Bar - labiausiai klasikinis CAFFE AIELLO derinys turintis nesupainiojamus saldžius tyros kavos tonus, pilną ir stiprų skonį, bei pasitenkinimą keliantį itališko espresso aromatą. Kalabrijoje labiausiai mėgstamas espresso!
500 g, pupelės.
Itališkas espresso visame pasaulyje žinomas kaip atskira gėrimo kultūra ne dėl didžiųjų gamintojų koncernų. Tikrieji espresso vėliavnešiai yra mažos šeimų įmonės. Jų kuriamas espresso yra nuostabus skonių menas, receptai - originalūs ir išskirtiniai.
Būtent tokie “espresso menininkai” yra AIELLO šeima iš Rende miesto Kalabrijos regione. Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Jau 50 metų “itališkojo bato” apačioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje.
Pasimėgaukite skoniu, be kurio nebegalėsite gyventi!
Fiammetta Azzurra, 3-ų espresso puodelių
Paverskime kavos pertraukėlę spalvinga! Su FIAMETTA BIALETTI spalvos atrandamos iš naujo. Espresso virdulys sukėlęs revoliuciją dabar į jūsų virtuvę atneša maloniai ryškias spalvas. Išskirtinės linijos ir madingos spalvos atgaivins kiekvieną jūsų rytą!
Dydis: 3 espresso puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 200 ml.
Medžiagos: poliruotas aliuminis, rankena - tvirtas nailonas.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
Pašalinkite visas etiketes.
Nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis.
Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
NAUDOJIMAS
Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
VALYMAS
Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.
Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.
Nenaudokite muilo ar ploviklių.
Negalima plauti indaplovėje.
Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
ATSARGUMO NURODYMAI
Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.
Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.
Bialetti Moka Express, 6-ių espresso puodelių
Vienintelis originalas pasaulyje! BIALETTI kviečia itališkos kavos: ar jūsų kasdienio intymaus ritualu metu, ar svetingai dalinantis su brangiais žmonėmis, ar pradedant dieną, ar darant pertrauką tarp kasdienių rūpesčių. MOKA EXPRESS visada su jumis!
Dydis: 6 espresso puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 270 ml.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
Pašalinkite visas etiketes.
Nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis.
Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
NAUDOJIMAS
Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
VALYMAS
Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.
Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.
Nenaudokite muilo ar ploviklių.
Negalima plauti indaplovėje.
Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
ATSARGUMO NURODYMAI
Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.
Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.
Venus Elegance, 4-ių espresso puodelių
Meilė kavai! Skirta tiems, kurie mėgsta kavą ir stilingą dizainą. VENUS ELEGANCE - nerūdijančio plieno espresso virdulys, kurio praktiškumas, maloni forma, funkcionalus dizainas iliustruoja visą BIALETTI patirtį, entuziazmą ir aistrą šiam neeiliniam gėrimui!
Dydis: 4 espresso puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 230 ml.
Medžiagos: nerūdijantis plienas - galima plauti indaplovėje, rankena - tvirtas nailonas.
Tinka indukcinėms viryklėms.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
Pašalinkite visas etiketes.
Nuplaukite šiltu vandeniu.
Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
NAUDOJIMAS
Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
VALYMAS
Galite plauti indaplove.
Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
ATSARGUMO NURODYMAI
Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo juo gali prireikti pakeisti.
Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.
Mukka Express, 2-ų cappuccino puodelių
Pasiruoškite cappuccino revoliucijai! MUKKA EXPRESS + nuostabaus espresso + šiek tiek pieno = tobulas cappuccino jūsų namuose!
Dydis: 2 cappuccino puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 320 ml.
Medžiagos: poliruotas aliuminis, rankena - tvirtas nailonas.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
Pašalinkite visas etiketes.
Nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis.
Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
NAUDOJIMAS
Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
VALYMAS
Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.
Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.
Nenaudokite muilo ar ploviklių.
Negalima plauti indaplovėje.
Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
ATSARGUMO NURODYMAI
Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.
Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.
L’espresso Macinato Fresco, 250 g, malta
L’espresso Macinato Fresco skurta pagal geriausias itališkas tradicijas. Tai galimybė pasimėgauti senovinio itališko stiliaus kava. Pakuotėje įtaisytas specialus vožtuvėlis, kuris išsaugo originalų šios nuostabios kavos aromatą ir stiprų bei intensyvų skonį.
Madingoje ventiliuojamoje pakuotėje. 250 g, malta.
Itališkas espresso visame pasaulyje žinomas kaip atskira gėrimo kultūra ne dėl didžiųjų gamintojų koncernų. Tikrieji espresso vėliavnešiai yra mažos šeimų įmonės. Jų kuriamas espresso yra nuostabus skonių menas, receptai - originalūs ir išskirtiniai.
Būtent tokie “espresso menininkai” yra AIELLO šeima iš Rende miesto Kalabrijos regione. Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Jau 50 metų “itališkojo bato” apačioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje.
Pasimėgaukite skoniu, be kurio nebegalėsite gyventi!
Naujoji Moka Brikka Elite, 4-ių espresso puodelių
Espresso iš restorano! MOKA BRIKKA virdulyje sumontuota patentuota BIALETTI vožtuvų sistema. Jos dėka paruošite dvigubai didesnės koncentracijos espresso palyginti su įprastais espresso gaminimo virduliais. Atviro dangtelio konstrukcija sukurs puikią putą! Gal net geresnę nei brangus aparatas!;)
Dydis: 4 espresso puodeliai. Bendra kaitinimo indo talpa 200 ml.
Medžiagos: poliruotas aliuminis, rankena - tvirtas nailonas.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
Pašalinkite visas etiketes.
Nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis.
Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
NAUDOJIMAS
Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį malto espresso. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
VALYMAS
Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.
Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.
Nenaudokite muilo ar ploviklių.
Negalima plauti indaplovėje.
Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
ATSARGUMO NURODYMAI
Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.
Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.
BIALETTI
Moka Express
Gaminiai paženklinti mažo vyruko su juodais ūsais ženklu pripildyti kokybės, patikimumo, novatoriško dizaino, itališkos aistros ir, svarbiausia, tikro espresso malonumų! Pristatome BIALETTI MOKA EXPRESS ir kitus BIALETTI kompanijos geriausius gaminius. Mėgaukitės tobulu itališku espresso savo namuose!
Daugiau
APIE CAFFÈ AIELLO
Jau beveik 50 metų kompanija CAFFE AIELLO užsiima kavos pupelių skrudinimu, malimu bei tiekimu tiek kavos mėgėjams, tiek profesionalams: restoranams ir viešbučiams. CAFFE AIELLO tenkina pačių reikliausių vartotojų skonį, reprezentuoja tikrąjį itališką espresso! Kokybė, inovacijos ir į klientą orientuotos paslaugos yra pamatinės vertybės, kuriomis CAFFE AIELLO grindžia savo išskirtinumą ir pateisina aukščiausius lūkesčius. Nuo kavos pupelių pasirinkimo, jų ruošimo iki pateikimo kavos mėgėjams. LA QUALITA (kokybė) - tai ne skambus itališkas žodis, tai svarbiausias dalykas CAFFE AIELLO kompanijai. Atkaklus siekis sukurti išskirtinę, puikaus skonio kavą CAFFE AIELLO pelnė tarptautinį pripažinimą.
CAFFE AIELLO kavos pupelės renkamos iš geriausių pasaulio augintojų Brazilijoje, Centrinėje Amerikoje, Centrinėje Afrikoje ir Indijoje. Inovatyvumas yra CAFFE AIELLO prigimtyje. Kompanija nuolat investuoja į technologines inovacijas, nuolat atnaujina kavos ruošimo įrangą, kad ruošimo procesas būtų išvystytas iki tobulybės. Tuo pat metu gamyboje ypač gerbiamas žmogaus darbas ir rūpestingumas. Tokios pastangos bei dėmesys detalėms galutinį produktą paverčia tobulu kavos meno kūriniu! Sėkminga CAFFE AIELLO įmonės istorija prasidėjo 1967 metais, kuomet GAETANO AIELLO pasitelkęs savo patirtį ir kūrybiškumą nutarė plėtoti didžiausią savo aistrą - aukščiausios kokybės itališką espresso.
Iki 1983 metų kavos pupelės dar skrudintos ąžuoliniame skrudintuve. 1984 metais buvo atidaryta nauja gamybos linija. Tuo metu AIELLO kava jau buvo tiekiama viešbučiams ir restoranams, malta kava pakuojama vakuuminiu būdu. 2004 metais CAFFE AIELLO sukūrė specialius 7g kavos maišelius iš natūralios popieriaus celiuliozės, visiškai neteršiančius aplinkos. 2007 metais CAFFE AIELLO įvaizdis buvo visiškai atnaujintas, pakeista prekinio ženklo stilistika, gaminių pakuotės. Platus ir novatoriškas kompanijos įkūrėjo požiūris įkvėpė jo sūnus EMILIO ir GUERINO bei jau ir trečiąją šeimos kartą drąsiai vystyti šeimos verslą ir pristatyti pasauliui vieną nuostabiausių kavų iš Italijos.
Apie Kalabriją
Sakoma, “labiau Italijos” negu Kalabrija nėra! Juk net visos Italijos pavadinimas kilo iš Kalabrijos! Jau 50 metų “itališkojo bato” apačioje CAFFE AIELLO atrenka puikiausias pasaulio kavos pupeles ir kuria vieną tobuliausių espresso pasaulyje.
Aplankykite mus Facebook'e